The damage to our planet caused by the overuse of the plastic can hardly be erased

Kerusakan planet kita amarga kakehan nggunakake plastik meh ora bisa diilangi

Plastik minangka produk ing jaman saiki, utamane ing samodra. Kantong plastik lan botol PET wis nyerang ekosistem bumi lan nyebar ing saindenging jagad. Miturut statistik, udakara 9 yuta ton fragmen plastik ditambahake ing segara saben taun. Kanggo nanggepi masalah iki, daur ulang minangka ganti poliester asli (sing akeh minyak) minangka solusi lingkungan paling apik.
Sinau luwih lengkap
What we do

Apa sing kita lakoni

Wuxi Kuanyang Textile Technology Co., Ltd. khusus kanggo pangembangan lan aplikasi kain olahraga ruangan lan njero ruangan. Ing taun-taun pungkasan, amarga keprihatinan internasional babagan polusi plastik, perusahaan kita bakal pindhah menyang kain sing lestari lan daur ulang. Kita duwe komitmen kanggo nggawe rantai pasokan ekologis sing ramah lingkungan lan produk-produk berkelanjutan. Saiki, perusahaan kita entuk sertifikasi GRS lan dadi pemasok kain sing bisa dianyari.
Sinau luwih lengkap

Siap sinau luwih lengkap

Ora ana sing luwih apik tinimbang ndeleng asil pungkasan. Sinau babagan entuk epilog
brosur conto ukiran laser. Lan mung njaluk informasi luwih lengkap
Klik kanggo priksaan